Σχετικά με Εμάς

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος

Μάνος Κρανίδης

Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ
MSc Δημόσια Πολιτική και Διοίκηση Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon ΗΠΑ
ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε. ΚΡΑΝΙΔΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ "KRAMA PROPERTY"

Ζει και εργάζεται στο Χαλάνδρι. Γεννήθηκε το 1976. Πατέρας του ο Άγγελος Κρανίδης, Ιατρός-Καθηγητής Ουρολογίας, Αντιπρύτανης στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης. Μητέρα του η Πόπη Μπορμπουδάκη-Κρανίδη, Ιατρός-Επίκουρος Καθηγήτρια Μικροβιολογίας, αμφότεροι επιφανείς Χαλανδραίοι με κοινωνική προσφορά.

Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Χαλανδρίου. Kάτοχος πτυχίου Πολιτικού Μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και Μεταπτυχιακού-Master of Science στην Δημόσια Πολιτική και Διοίκηση,  από το Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon των ΗΠΑ με ανώτατο έπαινο (Highest Distinction). Για τις μεταπτυχιακές σπουδές τιμήθηκε με υποτροφία από το Ίδρυμα Α.Ωνάση, ενώ εργάσθηκε ως βοηθός καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon.

Μάχιμος Πολιτικός Μηχανικός. Ιδιοκτήτης και CEO της τεχνικής εταιρείας-υπηρεσιών μηχανικών-διαχείρισης ακινήτων KRAMA PROPERTY που εδρεύει στο Χαλάνδρι, με εξειδίκευση σε θέματα, διοίκησης τεχνικών έργων, κατασκευών, αδειών, μελετών, επιβλέψεων, πολεοδομικών θεμάτων, ρύθμισης αυθαιρέτων, και αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας.

Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου, επικεφαλής δημοτικής παράταξης ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ 2023, Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου από το 2019  έως σήμερα. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΠΑΠ από το 2019 (Σύνδεσμος Δήμων  Προστασίας  Ανάπλασης Πεντελικού). Έχει επίσης θητεύσει ως Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου την περίοδο 2011-2014, με καθήκοντα Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος την περίοδο 2013-2014. Ενεργό μέλος σε διάφορους οργανισμούς όπως στην «Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ)» Γραμματέας Ενημέρωσης και μέλος του ΔΣ και ως Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Βορείων Προαστίων Αθηνών (ΕΝΙΒΟΠΑ), ως μέλος στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ), και ως μέλος στο «Σύνδεσμο Υποτρόφων Ιδρύματος Α.Ωνάση», στο «Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ)», στο «Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών», ΕΒΕΑ, στο Project Management Institute (PMI), ΕΒΕΑ και στο «Ελληνικό Ινστιτούτο Εκτιμητικής (ΕΛΙΕ)».

Αρθρογραφεί τακτικά και για πάνω από 15 έτη. Ενδεικτικά άρθρα του έχουν δημοσιευθεί στις εφημερίδες Real News και Deal News, σε δεκάδες portal όπως real.gr, enikonomia.gr, newsbeast.gr, powergame.gr, fimotro.gr, onevoice.gr, amarysia.gr, και στα περιοδικά Economist Intelligence Life και Οικονομικός Ταχυδρόμος, στα περιοδικά «Νέα Πολιτική», της ΠΟΜΙΔΑ, και ΔΕΛΤΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ,  ΟΝΕ VOICE αλλά και σε τοπικές εφημερίδες όπως η «ΑΜΑΡΥΣΙΑ». Έχει συνεργαστεί την περίοδο 2010-2012 με το κανάλι SBC TV ως παρουσιαστής-αναλυτής στην εκπομπή «ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΑΞΙΕΣ», ενώ σήμερα εμφανίζεται τακτικά ως αναλυτής σε διάφορες  εκπομπές ενημέρωσης όπως κάθε Κυριακή εκπομπή Γ.Παπαγιάννη  Realfm 97.8, εκπομπή ΝΕΤ24 Β.Ταλαμάγκα στο RISE TV,  εκπομπή Κανάλι 1 90.4fm.

Είναι παντρεμένος με τη Στέλλα Μούκα-Κρανίδη και έχουν δυο υπέροχα παιδιά.

Οι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Αδαμάκης Κωνσταντίνος
Οδηγός
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Αντωνιάδης Ιωάννης
Δικηγόρος
Γεννηθείς στην Αθήνα το 1972, κάτοικος και δημότης Χαλανδρίου, Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών (LL.M) στο Διεθνές Οικονομικό Δίκαιο (University of Houston, TX, USA), Πτυχίο Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Κομοτηνή), απόφοιτος του Κλασικού Λυκείου Αναβρύτων, ξένες γλώσσες Αγγλικά και Γαλλικά, έγγαμος με δύο τέκνα. Εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού μας από το 2019, Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, τακτικό μέλος στην Επιτροπή Ποιότητα Ζωής από το 2022, μέλος του Δ.Σ. της ΦΛΥΑ Α.Ε., μέλος της Ειδικής Επιτροπής επιλογής βρεφών – νηπίων και επαναξιολόγησης τροφείων. Δεκαετή ενασχόληση με τους Συλλόγους Γονέων από το έτος 2010, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου (Λίτσειο) τα έτη 2014-2016 και Αντιπρόεδρος τα έτη 2010-2014, εκλεγμένος εκπρόσωπος στην Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Χαλανδρίου και μέλος του Δ.Σ. από το Μάρτιο του 2017, Γραμματέας στο Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών Χαλανδρίου από το Σεπτέμβριο του 2018, Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών Χαλανδρίου από το Μάρτιο του 2019 έως τον Ιούλιο του 2020.
Αρσλανίδου Φωτεινή
Δημόσιος Υπάλληλος - Δημόσιες Σχέσεις "ΜΑΖΙ"
Είμαι παντρεμένη με τον Κώστα Μωρογιώργα έχουμε μια κόρη 17 ετών η οποία είναι μαθήτρια στο Αρσάκειο Ψυχικού. Ασχολούμαι με τα κοινά χρόνια και είμαι υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του ΜΑΖΙ (Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα). Πάντα κοντά στον άνθρωπο όταν με χρειάζεται.
Βακή Αικατερίνη
Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός
Είναι χαρά και τιμή μου η πρόταση που μου έγινε από τον υποψήφιο Δήμαρχο Χαλανδρίου κ. Μανο Κρανίδη, να συμμετέχω ως υποψήφια Δημοτική σύμβουλος στο σχήμα Χαλανδρι Ορίζοντας 2023 στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές. Θα ήθελα να αφιερώσω τον ελεύθερο χρόνο μου, ως συνταξιούχος πλέον, με τη συνεργασία όλων των μελών της ομάδας, τις μεταπτυχιακές σπουδές μου στην Αμερική, και την εμπειρία τριάντα πέντε χρόνων και πλέον. Να δούμε ένα καλύτερο Χαλανδρι!
Βασιλικός Λέανδρος
Επιχειρηματίας (Εστίαση)
Γεννήθηκα το 1970 στον Πειραιά. Αποφοίτησα απο γενικό λύκειο και μετά τεχνική σχολή χρυσοχοίας. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας απο το 1991 και διατηρούσα εργαστήριο χρυσοχοίας απο το 1991 εως το 2015. Απο το 2016 εως σήμερα δραστηριοποιούμαι στην εστίαση έχοντας ένα καφέ στο Σύνταγμα. Στο Ανω Πάτημα Χαλανδριου μένω απο το 2007 σαν μόνιμη κατοικία.
Βήχος Κωνσταντίνος
Επιχειρηματίας
Ο Βήχος Κωνσταντίνος γεννήθηκε στις 25/3/1987 στην Αθήνα και από τότε ζει στο κέντρο τουΧαλάνδριου. Πήγε σχολείο στο 1ο δημοτικό Χαλανδριου και έπειτα ακολούθησε το 1ο γυμνάσιο και λύκειο. Το 2004 πέρασε στη σχολή Εμπορίας και Διαφήμισης όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές του. Η εργασιακή του εμπείρια ξεκίνησε πολυ νωρίς, στα 19 του χρόνια, όπου ξεκίνησε να εργάζεται σε καταστήματα λιανικής του χαλάνδριου μέχρι να καταφέρει να ανοίξει το δικό του το 2013 στην κεντρική πλατεία της πόλης μας. Το καταστημα του, που έχει γνωρίσει πολύ μεγάλη επιτυχία, προσφέρει υπηρεσίες πλυσίματος αυτοκινήτων με ατμό και είναι πρωτοπόρο και οικολογικό.
Βουρλάκου Σπυριδούλα
Ελεύθερος Επαγγελματίας
Υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος
Γεωργίου Σιδέρης
Δάσκαλος Κορεάτικων Πολεμικών Τεχνών
Ξεκίνησα ως αθλητής και πρωταθλητής του Ταεκβοντό. Η έντονη επιθυμία μου να μεταδώσω τις αρχές και τις τεχνικές του με ώθησαν στην προπονητική. Το ανήσυχο πνεύμα μου όμως και η αγάπη μου για τις κορεάυικες πολεμικές τέχνες με οδήγησαν το 2000 στο Χαπκίντο και απο το 2019 ειμαι ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Χαπκίντο. Το 2011 ίδρυσα την Korean Martial Arts, σχολή ολοκληρωμένης εκπαίδευσης στις κορεάτικες πολεμικές τέχνες.
Γεωργίου Χαράλαμπος
Τοπογράφος Μηχανικός
Γεννήθηκε το 1972, κάτοικος και δημότης Χαλανδρίου από το 1977, αθλητής για πλέον των 20 χρόνων στην ομάδα μπάσκετ Χαλανδρίου, Πατέρας 2 παιδιών. Απόφοιτος Κολλεγίου Αθηνών και απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου από το τμήμα Τοπογράφων Μηχανικών με Μaster στο τομέα της οδοποιίας. Συμμετείχε σε μεγάλα ολυμπιακά έργα με γνωστές κατασκευαστικές εταιρείες ενώ εδώ και 10 χρόνια δουλεύει στον ιδιωτικό τομέα έχοντας αντικείμενο τοπογραφικές μελέτες, Κτηματολόγιο, δασικοί Χάρτες κτλ.
Γιουμουρτά Χρήστος
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Οικοδομή / Εστίαση)
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Θεόδωρος
Επιχειρηματίας (Αρτοποιός)
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Χαλάνδρι μας, είμαι πατέρας τριών παιδιών, διατηρώ αρτοποιείο στη πόλη μας, καθώς η οικογένεια μου είναι στο χώρο της αρτοποίησης πάνω 7 δεκαετίες. Ευχαριστώ τον Μάνο Κρανίδη, για τη τιμή που μου έκανε να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος δίπλα του, μιας και μας συνδέουν κοινές αρχές και Όραμα για τη πόλη μας.
Δήμου Θώμη
Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής
Είμαι Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και ασκώ το λειτούργημά μου στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου. Υπήρξα αθλήτρια Στίβου κάνοντας Πρωταθλητισμό και στη συνέχεια φοίτησα στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ασκησα το επάγγελμά μου σε διάφορα επίπεδα και με διαφορετικούς ρόλους ως Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (25 χρόνια), ως Σωματειακή προπονήτρια Στίβου του ΣΕΓΑΣ (15 χρόνια), ως εθελόντρια σε προγράμματα Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Κυκλοφοριακής Αγωγής, ΑΜΕΑ κλπ, το σύνολο των οποίων προσομοίωσα στην εκπαίδευση, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς και στον Σωματειακό και Μαζικό Αθλητισμό. Η επαγγελματική μου ιδιότητα μου έδωσε την ευκαιρία να συγχρωτιστώ με παιδιά, με έφηβους και με ενήλικες και να αναπτύξω διάδραση μαζί τους ως επαγγελματίας αλλά και ως Άνθρωπος. Ήμουν παντρεμένη με τον Πρωταθλητή των 800μ Τάσο Μελετιάδη, με τον οποίον αποκτήσαμε μια κόρη. Ούσα σε χηρεία από πολύ μικρή ηλικία και μεγαλώνοντας την κόρη μου μόνη από 2 χρονών, ανέπτυξα ενσυναίσθηση και ανιδιοτέλεια ως προς τον συνάνθρωπό μου. Τα βιώματά μου και οι ικανότητές μου με οδήγησαν στην απόφαση να μετέχω στα κοινά του Δήμου Χαλανδρίου θέτοντας τον εαυτό μου στη διαδικασία της υποψηφιότητας -ύστερα από την τιμητική πρόταση του Μάνου Κρανίδη- και ζητώντας την ψήφο σας για να μετουσιώσω στην πράξη το σύνολο των αξιών και γνώσεών μου με γνώμονα το κοινό συμφέρον του Δήμου μας.Γεννήθηκε το 1972, κάτοικος και δημότης Χαλανδρίου από το 1977, αθλητής για πλέον των 20 χρόνων στην ομάδα μπάσκετ Χαλανδρίου, Πατέρας 2 παιδιών. Απόφοιτος Κολλεγίου Αθηνών και απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου από το τμήμα Τοπογράφων Μηχανικών με Μaster στο τομέα της οδοποιίας. Συμμετείχε σε μεγάλα ολυμπιακά έργα με γνωστές κατασκευαστικές εταιρείες ενώ εδώ και 10 χρόνια δουλεύει στον ιδιωτικό τομέα έχοντας αντικείμενο τοπογραφικές μελέτες, Κτηματολόγιο, δασικοί Χάρτες κτλ.
Ζαχαρακοπούλου Κατερίνα
Σύμβουλος Επικοινωνίας
Είμαι η Κατερίνα Ζαχαρακοπούλου, υπεύθυνη Εταιρικής Ανάπτυξης, Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας στον Όμιλο The Economist και συγκεκριμένα στα Events που διοργανώνει στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Μάλτα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Είμαι κάτοχος MBA (Master of Business Administration) από το Alba Graduate Business School, The American College of Greece και Μεταπτυχιακού διπλώματος (MSc) στο Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ). Είμαι πτυχιούχος Ψυχολογίας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχω εργασιακή εμπειρία άνω των 15 ετών στον κλάδο του Μάρκετινγκ και της Επικοινωνίας, στη διοργάνωση διεθνών Events υψηλών απαιτήσεων, στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων και τις δημόσιες σχέσεις. Γνωρίζω άριστα την Αγγλική και τη Γαλλική γλώσσα. Είμαι κάτοχος διπλώματος ιστιοπλοΐας από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιά, με συμμετοχή σε αγωνιστικές ιστιοπλοΐες. Είναι τιμή μου που συμμετέχω ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο πλευρό του Μάνου Κρανίδη, ενός εξαίρετου επαγγελματία, σπουδαίου ανθρώπου και οραματιστή. Αποτελεί επίσης τιμή μου η συμπόρευσή μου με τόσο αξιόλογους συνυποψηφίους. Στόχος μου η συμβολή μου για ένα Δήμο ανοιχτό σε όλες και σε όλους, με όχημα τη διαφάνεια, την αξιοπρέπεια, τη βελτίωση της καθημερινότητας των Δημοτών, τα έργα και τις Κοινωνικές Δομές και Τομές. Για ένα καλύτερο Χαλάνδρι!
Ζωινά Βικτώρια
Σύμβουλος Marketing & Δημοσίων Σχέσεων
Κατάγομαι από το Νεστόριο Καστοριάς και έχω μεγαλώσει στην Καστοριά. Τα τελευταία 25 χρόνια ζω και εργάζομαι στην Αθήνα. Έχω σπουδάσει στο Λονδίνο International Business, με ειδίκευση στο Διεθνές Marketing και κατέχω πολυετή εμπειρία στις δημόσιες σχέσεις, στο marketing καθώς και στην διοργάνωση εκθέσεων, συνεδρίων και εκδηλώσεων. Έχω συνεργαστεί με σημαντικούς φορείς, οργανισμούς και επιχειρήσεις σε θέματα όπως: Business Development, Marketing, CSR, Fundraising, Sponsoring οργανισμών και επιχειρήσεων εντός και εκτός συνόρων. Πιστεύω ότι η υπευθυνότητα, η οργάνωση, η μεθοδικότητα, η ομαδικότητα και η συλλογική δουλειά επιφέρουν χειροπιαστά αποτελέσματα. Γνωρίζω τον Μάνο εδώ και αρκετά χρόνια μέσα από κοινές συνεργασίες και έχω ταυτιστεί με την ηθικότητα του, τις αρχές και αξίες που τον διακατέχουν και το υψηλό αίσθημα της ευθύνης απέναντι στον πολίτη. Η βαθιά αγάπη για τον τόπο και το όραμα του για ένα βιωσιμότερο Χαλανδρι με σεβασμό στον συνάνθρωπο του, είναι η κινητήριος δύναμη του. Τον Οκτώβριο 2023, ένας Νέος Ορίζοντας ξεκινά δυναμικά για το Χαλάνδρι! Με υψηλό αίσθημα ευθύνης αποφάσισα να είμαι μία απλή ενεργή συνοδοιπόρος του. Η συμμετοχή μου αυτή σε ένα τόσο σπουδαίο Δήμο αποτελεί για μένα πρόκληση και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για την τιμητική πρόσκληση και την ευκαιρία που μου δίνεται. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη σας και για την στήριξή σας.
Θεοδώρου Μαρία
Κοινωνικά
Ασχολούμαι με τον χορό σε συγκεκριμένο χώρο. Επίσης ασχολούμαι με ιδιαίτερη αγάπη και ευαισθησία για τις ανθρώπινες ανάγκες ατόμων ΑΜΕΑ συγκεκριμένα με επιληψία.Είμαι δημότης Χαλανδρίου απο το 1979 στο Πάτημα Χαλανδρίου που έχει ακόμα πολλές ανάγκες και περιθώρια βελτίωσης.
Καραβαλάκης Εμμανουήλ
Ιατρός
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Κεραστάρη Δημητρούλα
Συνταξιούχος
Απόφοιτος λυκείου, πτυχιούχος τμήματος Λογιστικής της σχολής Π.Α.Λ.Μ.Ε.Ρ, διετέλεσε ιδιαίτερα γραμματέας υπουργού Δικαιοσύνης από το 1968 έως 1974 και εν συνεχεία στέλεχος επί 17 ετη στην εταιρεία Teleperformance Greece. Συνταξιούχους, σύζυγος Κεραστάρη Ζαφείρη, μητέρα 2 παιδιών και 4 εγγονων.
Κολαίτη Έφη
Υπάλληλος (Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου)
Υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος
Κολιλέκα Νικολέττα
Συνταξιούχος Τραπεζικός
Υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος
Κορμάς Δημήτριος
Μηχανολόγος Μηχανικός/Απόστρατος Αξιωματικός
Γεννήθηκε το 1969 από γονείς Χαλανδραίους. Αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο Χαλανδρίου το 1987 και εισήχθει στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων από την οποία αποφοίτησε το 1991. Από το 1991 έως το 2020 ως Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού υπηρέτησε σε μάχιμες και σε επιτελικές θέσεις. Κατά την τριετία 2005 – 2008 ήταν Διευθυντής Γραφείου Προμηθειών στην Πρεσβεία της Ελλάδος στη Γαλλία. Υπήρξε Εθνικός Αντιπρόσωπος της Ελλάδος σε διάφορες ΝΑΤΟικές και Ευρωπαϊκές Επιτροπές. Το 2020 αποστρατεύθηκε με το βαθμό του Συνταγματάρχη. Μηχανολόγος Μηχανικός από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο από το 1997.Έχει συντάξει υλικοτεχνικές μελέτες για τροποποιήσεις – βελτιώσεις αμυντικού υλικού για τον Ελληνικό Στρατό και έλαβε δύο φορές εύφημη μνεία για την επιτυχή ολοκλήρωση προγραμμάτων. Απόφοιτος του Κέντρου Διπλωματικών και Στρατηγικών Σπουδών (Centre d'Etudes Diplomatiques et Strategiques – Paris). Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά και Γαλλικά. Δημοσιεύσεις: «Εφαρμογή της Soft Systems Methodology» στην Ευρωπαϊκή Αμυντική Βιομηχανία» και «Μία διαφορετική προσέγγιση στην Ευρωπαϊκή Αμυντική Βιομηχανία» και οι δύο στο περιοδικό Ευρωπαϊκή Έκφραση. Παντρεμένος με τη Μαρία Πανταζή με ένα παιδί.
Κουμουρά Χριστίνα
Συνταξιούχος Δικηγόρος
Υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος
Κουμπάρου Μαρία
Δρ. Ψυχολογίας
Ψυχολόγος Υγείας, MSc, PhD Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών - Εξειδικευμένη στη Διαχείριση Stress στην Υπογονιμότητα.
Κράλης Ορέστης
Φοιτητής Πολιτικών Επιστημών
Ονομάζομαι Ορέστης-Άγγελος Κράλης, είμαι 18 ετών και ζω στο Πάτημα Χαλανδρίου. Από πολύ μικρός έχω αναπτύξει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ενασχόληση με τα κοινά. Έχω διατελέσει πρόεδρος 15μελούς επί δύο συναπτά έτη, με γνώμονα την διαρκή και καθημερινή προσφορά στην μαθητική μου κοινότητα. Τώρα ήρθε η στιγμή να αλλάξω επίπεδο! Στόχος μου είναι να βρίσκομαι στο πλευρό κάθε πολίτη του Χαλανδρίου και με τον αδιάκοπο αγώνα μου να καταφέρω να υλοποιήσω το όραμα μου για έναν καλύτερο κόσμο, ξεκινώντας από την βάση!
Κωνσταντελόπουλος Στέφανος
Πρωταθλητής Kick Boxing - Γυμναστής
Γεννηθείς το 1985 στους Αμπελόκηπους Αθήνων με καταγωγή από Σπάρτη. Σπουδές στο Μαθηματικό Σάμου και Αθηνών και δίπλωμα στην αγγλική γλώσσα. Ενασχόληση με τον επαγγελματικό αθλητισμό 20 χρόνια. Πρωταθλητής Ευρώπης, διηπειρωτικός και κόσμου στο άθλημα του κικμπόξινγκ. Δάσκαλος πολεμικών τεχνών και εν ενεργεία αθλητής. Πρώην στέλεχος ειδικών δυνάμεων στις Μοίρες αλεξιπτωτιστών με μετεκπαιδεύσεις έως το 2018. Ειδίκευση σε προσωποφυλακή και θέματα ασφάλειας. Μόνιμος κάτοικος Χαλανδρίου τα τελευταία 26 έτη.
Λάζαρος Περικλής
Λογιστής-Φοροτεχνικός
Γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα Αττικής και αποφοίτησε το 1994 από το 2ο Λύκειο Χαλανδρίου. Στο έτος 1995 εισήχθη στην Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας του Τ.Ε.Ι Αθηνών όπου αποφοίτησε το έτος 2000. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών μετά από εισαγωγή με το σύστημα των κατατακτήριών εξετάσεων. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στην Διαχείριση Έργου (project management) του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Πιστοποιήσεων στα Διεθνή Λογιστικά πρότυπα (IFRS). Η επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκινάει από το 1999 ως ιδιωτικός υπάλληλος οικονομικού τμήματος σε εταιρεία στον τομέα της παραγωγής και μετά σε εταιρεία με αντικείμενο δραστηριότητας την εκπόνηση οικονομοτεχνικών μελετών. Από το 2010 διατηρεί γραφείο Λογιστικών – Φορολογικών και Οικονομικών Υπηρεσιών στο Χαλάνδρι Αττικής με ομάδα 4 ατόμων στο ανθρώπινο δυναμικό. Στο πελατολόγιο της εταιρείας υπάρχουν μονάδες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του εμπορίου, της ενέργειας, του τουρισμού αλλά και της παραγωγής (πλαστικών προϊόντων, χαρτιού και πλαστικών καρτών) Αποτελεί μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Μετείχε σε συνέδρια και Ημερίδες οικονομικού αντικειμένου.
Μαραγκός Κίμων
Επιχειρηματίας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Μαρκέτου Μαρία-Ροζαλία
Φοιτήτρια Νομικής
Η Ροζαλία Μαρκέτου είναι φοιτήτρια Νομικής. Το 2019 αποφοίτησε από το Γαλλοελληνικό Λύκειο Eugene Delacroix. Το 2013 έλαβε το Βραβείο UNICEF (2ος νικητής), ενώ το 2014 είχε συμμετοχή στο διαγωνισμό Express Publishing CLIL Readers και στο Ολυμπιακό Προπονητικό και Αθλητικό Καμπ. Συμμετείχε στη 2η Θερινή Ακαδημία Παγκόσμιας Πολιτικής, «Προώθηση της Συνεργασίας και της Σταθερότητας στη Μεσόγειο Orientale» (ΕΛΙΑΜΕΠ) και του Ινστιτούτου Παγκόσμιων Υποθέσεων (εντός από το Ameriquin College of Greece). Έχει κάνει μαθήματα πιάνου (Ωδείο «Τουρναβίτη») και είχε συμμετοχή στο LFHMUN «Εκπρόσωπος του Συμβουλίου Ασφαλείας», Δίγλωσσο Μοντέλο των Ηνωμένων Εθνών της L.f.H., ως εκπρόσωπος στην Επιτροπή Ιστορικής Κρίσης (2018), στο Pleduaries του Γαλλικού Ινστιτούτου και ως εθέλνοντρια στο ANIMA. Κατέχει πιστοποιητικό μαθημάτων χορού από την 'Ecole de Danse Viky' Παπανικολάου (2018) και το πιστοποιητικό Συνεχιζόμενης Κατάρτισης "Πρόληψη και Επίπεδο 1 Civic Relief" από το "Lycee Franco-Hellenique d'Athenes" με τον «Διδακτικό Φορέα» (2019). Μιλάει αγγλικά (Proficiency Cambridge C2) και γαλλικά (Sorbonne C1). Στα ενδιαφέροντά της περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων: εκπαιδευτικά σεμινάρια, ξένες γλώσσες, δημοσιες σχέσεις, νομοθεσία, συμμετοχή στα κοινά.
Μαχιά Λήδα
Αρχιτέκτων Μηχανικός
Υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος
Μηλοπούλου Ε. Αναστασία
Συνταξιούχος
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Απόφοιτος: ENGLISH GIRL'S COLLEGE / E.G.C ALEXANDRIA. Απολυτήριο: ΑΒΕΡΩΦΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ (παράλληλες σπουδές). LONDON UNIVERSITY G.C.E / Λονδίνο.Β.Α. Πτυχίο ΑΘΗΝΑΙΚΟY ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟY ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ - ΣΧΟΛΗ ΔΟΞΙΑΔΗ.Διετέλεσε Διευθύνουσα Σύμβουλος, Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος, Σύμβουλος & PR σε μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και την Αίγυπτο.Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στην Ιερά Μονή Αγίας Αικατερίνης – 0ρους Σινά«The Mount Sinai Foundation» (Αθήνα).Υπηρέτησε ως Μέλος σε πολλούς Συλλόγους & Επιχειρηματικά Συμβούλια.Διετέλεσε Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων «Αθήνα 2004» για τους Έλληνες του εξωτερικού.Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ελληνo-Αιγυπτιακής Φιλίας, Αθήνα.Διετέλεσε στο Δ.Σ. & Ιδρυτικό Μέλος «Φίλοι του Συλλόγου Αστέγων Δήμου Αθηναίων».
Μουζάκης Άγγελος
Στέλεχος Επιχειρήσεων
Γεννήθηκα το 1979 στο Χαλάνδρι όπου κατοικώ έως σήμερα. Είμαι παντρεμένος και έχω μια κόρη 3ων ετών. Για 14 Χρόνια ήμουν στο χώρο του επιχειρείν και διατηρούσα καταστήματα ηλεκτρικών συσκευών και τροφίμων λιανικής πώλησης. Τα τελευταία 6 χρόνια είμαι στέλεχος μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ που δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα. Για παραπάνω από 10 χρόνια είμαι ενεργός αιμοδότης βοηθώντας όσο περισσότερους συνανθρώπους μου μπορώ. Σε αυτές της αυτοδιοικητικές εκλογές αποφάσισα να προσφέρω τη βοήθεια μου στον Μάνο Κρανίδη με σκοπό να διαμορφώσουμε τις καλύτερες συνθήκες για τους κατοίκους του Χαλανδρίου.
Μπαβαβέα Δήμητρα
Συνταξιούχος
Γεννήθηκα στον Πειραιά, μεγάλωσα στο κέντρο της Αθήνας και είμαι κάτοικος και δημότης Χαλανδρίου. Είμαι απόφοιτη Λυκείου και της Σχολής Δοξιάδη στον τομέα της Αρχιτεκτονικής. Δραστηριοποιούμαι πάνω από 30 έτη σε Συλλόγους και σε Φορείς του Χαλανδρίου με έμφαση στα θέματα Παιδείας και Εθελοντισμού. Μέλος στο Δ/Σ του ΝΠΔΔ "Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Δήμου Χαλανδρίου" Γραμματέας Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5 ΤΕΛ Χαλανδρίου για 3 έτη Γραμματέας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Μαθητών Δήμου Χαλανδρίου Πρόεδρος 16ης Σχολικής Επιτροπής (3ο,4ο, 7ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Χαλανδρίου). Συνιδρύτρια του Σώματος Εθελοντών του Δήμου Χαλανδρίου μαζί με την Κα Σαλκιτζόγλου Κική και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής. Μέλος στο Σύλλογο Ρεματίας Πεντέλης - Χαλανδρίου Μέλος του Δ/Σ της Ανεξάρτητης Γυναικείας Παρέμβασης Χαλανδρίου. Πολλές συμμετοχές σε Εθελοντικές Δράσεις, Δράσεις Αλληλεγγύης και προσφοράς!! Είμαι χήρα του Σπύριδωνος Μπαβαβέα και μητέρα μιας κόρης. Με την τιμητική πρόταση του Μάνου Κρανίδη και την εισοδό μου στο ψηφοδέλτιο της Παράταξης "ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ 2023" θα μπορέσω να βοηθήσω και να προσφέρω βελτίωση στην εικόνα της πόλης μας και σε σας Χαλανδραίοι και Χαλανδραίες μια καλύτερη ποιότητα ζωής, να προωθήσω τον Εθελοντισμό και την Αλληλεγγύη που τόσο έχουμε ανάγκη αυτούς τους καιρούς.
Μπέσιος Βασίλης
Πολιτικός μηχανικός
Είμαι ο Βασίλης Μπέσιος και είναι τιμή μου να έχω την ευκαιρία να εκπροσωπήσω τους συμπολίτες μου, συμμετέχοντας στο συνδυασμό «Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023» στο πλευρό του αξιολογότατου υποψήφιου Δημάρχου, Μάνου Κρανίδη. Ως μάχιμος Πολιτικός Μηχανικός Έργων Υποδομής από το 2013 και έχοντας ασχοληθεί με τη μελέτη, το σχεδιασμό και την επίβλεψη έργων τόσο στον ιδιωτικό όσο και το δημόσιο τομέα, έχω στόχο να συμβάλω στη βελτίωση και περαιτέρω ανάπτυξη του Δήμου μας, με έμφαση στον τομέα του αστικού περιβάλλοντος και των υποδομών. Είμαι παντρεμένος και έχω έναν γιό.
Μποτούλα Σπυριδούλα-Μόνικα
Επιχειρηματίας (Ακίνητη Περιουσία)
Διπλωματούχος Χημ. Μηχανικός του Ε.Μ.Π. με Μεταπτυχιακό της Αρχιτεκτονικής Σχολής ΕΜΠ, πάνω στην Αναστήλωση και Προστασία Μνημείων και Κτιρίων (Δ.Π.Μ.Σ «Προστασία Μνημείων» Κατεύθυνση Β`: Υλικά και Επεμβάσεις Συντήρησης). Είναι ο αρχικός εμπνευστής, ιδρύτρια και ιδιοκτήτρια της κτηματομεσιτικής εταιρείας Casa Futura Real Εstate που εδρεύει στο Χαλάνδρι. Παράλληλα από το 2007 ανήκει στο σταθερό δυναμικό του τεχνικού γραφείου “Studio Botoulas” – Architectural – Civil Engineering. Μιλάει άπταιστα ιταλικά λόγω και της ιταλικής της καταγωγής και πολύ καλά αγγλικά. Είναι έγγαμη και μητέρα 2 αγοριών 13 και 10 ετών.
Μωϋσόγλου Γεώργιος
Εκδότης/Συγγραφέας
Ο Γιώργος Μωυσογλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Οικονομικα Μarketing και Ναυτιλιακά. Απόφοιτος του BCA College. Ακολούθησε σπουδές στο Deree College για Business Administration και Ψυχολογία. Ασχολείται με το θέατρο ως ηθοποιος στην Θεατρική Σκηνή του Δήμου Βριλησσίων με σκηνοθέτιδα την Εφη Πίκουλα. Συμμετέχει σε τηλεοπτικές σειρές ως βοηθητικός ηθοποιός. Έχει την Δυας Εκδοτική και ως Συγγραφέας έχει δραστηριοποιηθεί από το 2003. Με τα αυτοδιοικητικά έχει σαν στόχο να προσφέρει για το καλό του Δήμου Χαλανδρίου με στόχο Εργασία Εργασία Εργασία.
Νικητάκης Θεόδωρος
Πολιτικός Μηχανικός
Γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1976 στα Άνω Ιλίσια του Δήμου Ζωγράφου Αττικής. Αποφοίτησε από το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών το 2000. Τα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας εργάστηκε ως Δομοστατικός μηχανικός σε τεχνικά γραφεία εκπονώντας στατικές μελέτες και επιβλέποντας την ανέγερση νέων κτηρίων από οπλισμένο σκυρόδεμα και χαλύβδινες διατομές. Διετέλεσε για τρία χρόνια (2001-2004) βοηθός Μηχανικός στο γραφείο του Πολιτικού Μηχανικού κου Ιωάννη Καντεράκη ο οποίος υπήρξε διακεκριμένος Δομοστατικός Μηχανικός έχοντας συνεργαστεί με εταιρείες όπως οι Foster and Partners, Ove Arup Group, Brown and Root, Asprofos, Obermeyer Hellas. Κατά την παραμονή του στο εν λόγω τεχνικό γραφείο συμμετείχε στην εκπόνηση πρωτοποριακών στατικών μελετών που αφορούσαν στην ανέγερση Σύμμικτων και Μεταλλικών κτηρίων αλλά και στον Ανασχεδιασμό φορέων υφιστάμενων κτηριακών εγκαταστάσεων. Από το 2008 διατηρεί Τεχνικό Γραφείο αναλαμβάνοντας την εκπόνηση στατικών μελετών, την επίβλεψη ανέγερσης νέων κτηρίων αλλά και την στατική ενίσχυση υφιστάμενων κατασκευών. Έχει συνεργαστεί ως Δομοστατικός Μηχανικός με εταιρείες όπως η ΜΕΤΚΑ και η ΕΛΕΜΚΑ του ομίλου Μυτιληναίου, η Obermeyer Hellas, η Prominent Hellas κ.α.Το 2014 μετέφερε την επαγγελματική του έδρα στο Χαλάνδρι. Από το 2009 παραδίδει διαλέξεις σε Μηχανικούς για λογαριασμό της εταιρείας Engineering Intelligence σχετικά με την μελέτη και την ανέγερση κτηρίων από Οπλισμένο σκυρόδεμα, Μεταλλικών κατασκευών αλλά και την Ενίσχυση υφιστάμενων κτηρίων. Υπήρξε για μία δεκαετία (2007-2016) στενός συνεργάτης του περιοδικού "Τρίτο Μάτι" έχοντας στο ενεργητικό του πλήθος θεματικών άρθρων Ιστορικού, Γεωπολιτικού και Θεολογικού χαρακτήρα.
Νικολακόπουλος Νίκος
Οικονομικός Αναλυτής
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Ντάβαρης Ευάγγελος
PhD Μαθηματικός (ΜΙΤ)
Με γνώμονα τη λογική, αλλά και στο μέτρο της σύνεσης και κοινωνικής ευαισθησίας, η ενασχόληση με τα κοινά δρώμενα του τόπου μας αντικατοπτρίζεται στη γνωμική σοφία του Ισοκράτη: "Το της πόλεως όλης ήθος, ομοιούται τοις άρχουσιν" (Το ήθος όλης της πολιτείας είναι το ίδιο μ' αυτό εκείνων που την κυβερνούν).
Οικονομίδη Φαίη
Δημοσιογράφος
Είμαι η Ζωγραφιά (Φαίη) Οικονομίδη, μητέρα τριών παιδιών και εργαζόμουν για αρκετά χρόνια ως δημοσιογράφος ελεύθερου ρεπορτάζ. Ξεκίνησα από την έγκριτη εφημερίδα «Καθημερινή» όπου πραγματοποίησα την πρακτική μου. Εν συνεχεία εργάστηκα σε Πειραϊκή Εφημερίδα κάνοντας συνεντεύξεις με βουλευτές, πολιτικά πρόσωπα, αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και ελεύθερο ρεπορτάζ με γνώμονα τα προβλήματα του πολίτη. Όταν έγινα μητέρα, ευτυχώς είχα την δυνατότητα να μείνω κοντά στα παιδιά μου και να ασχοληθώ πλήρως με την ανατροφή τους. Με την ενασχόλησή μου στα κοινά και ιδιαιτέρως με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων διαπίστωσα για μία ακόμη φορά, ότι μόνο ο ενεργός και ενήμερος πολίτης μπορεί να αντιμετωπίσει τα εκάστοτε προβλήματα με τα οποία έρχεται αντιμέτωπος καθημερινά σε αυτή την χώρα. Τώρα που τα παιδιά μου μεγάλωσαν, επέστρεψα στην εργασία μου και στο πολιτιστικό ρεπορτάζ με την δημιουργία του web site μου, το https://artistic-podcast.gr, όπου οι καλλιτέχνες και οι άνθρωποι των τεχνών μιλούν χωρίς μοντάζ, γιατί η παιδεία και δη η θεατρική είναι ο πολιτισμός μας. Οραματίζομαι ένα Χαλάνδρι που ο δημότης να μπορεί να περπατά ασφαλής, ήρεμος και περήφανος για την πόλη στην οποία μεγάλωσε. Με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, θεωρώ χρέος την δική μας ενεργή δράση. Πιστεύω ακράδαντα ότι τόσα χρόνια που περιμένουμε τους άλλους να διεκδικήσουν τα αιτήματά μας απλώς τους δώσαμε την επιλογή να αδιαφορούν για εμάς. Αποφάσισα να κατέβω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Μάνο Κρανίδη και τον συνδυασμό Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023 γιατί είναι ένας επιστήμονας με έμπρακτη κοινωνική ευαισθησία που προτίθεται να σταθεί δίπλα στους δημότες και τις ανάγκες τους. Εργάζομαι στο γραφείο τύπου του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και ονειρεύομαι ένα Χαλάνδρι με πρόσβαση των ανθρώπων με ειδικές ικανότητες σε όλους τους χώρους της πόλης, με πάρκα και παιδικές χαρές.
Σπουδές: Κοινωνικές επιστήμες Social Sciences Preston Polytechnic, Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας, Ραδιοφωνική Παραγωγός ΕΚΠΑ, Ανοιχτό Λαικό Πανεπιστήμιο Σεμινάρια Ψυχολογίας.
Παντελιάδου Μαριάνθη
Ιατρός
Υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος
Παπαδόπουλος Ανδρέας
Στέλεχος Επιχειρήσεων
2017–2018 ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ & ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. ONEX SHIPYARDS - NEORION SYROS.
2013–2018 ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ONEX TECHNOLOGIES.
2012 έως σήμερα i-2S INTEGRATED SYSTMES & SERVICES - ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.
2010 έως σήμερα SECRET SERVICE SECURITY - ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ.
1993–2010 Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ - ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ & ΜΕΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
1989–1993 G.P. SYSTEMS AE - ΜΕΤΟΧΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.

EDUCATION AND TRAINING:
2017 Port Facility Security Officer. UNIVERSITY OF PLYMOUTH.
2016 CYBER SECURITY & MARINE. MARINE SECURITY INTERNATIONAL-MSI HELLAS.
2002 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Γ' ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ (ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΩΣ 50 ΑΤΟΜΑ). ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΚΜΗ- π.δ. 294/88 και το π.δ. 17/96.
1999 INSTALLATION TRAINING OF AXION III SOFTWARE SYSTEM & INTEGRATED CONTROL PANELS. ACCESS TECHNOLOGIES INTERNATIONAL, INC.
1987–1992 Business Administration and Computer Science, B.B.A. UNIVERSITY OF LA VERNE, CALIFORNIA.
1981–1987 Απόφοιτος Κολλεγίου Αθηνών.
Παπάζογλου Χριστίνα
Ελεύθερος Επαγγελματίας (Μεσιτεία-Ασφάλιση)
Υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος
Παπαιωάννου Γεωργία
Μεσίτρια-Οικονομολόγος
Υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος
Πολίτης Ιωάννης
Λογιστής
09/2015 – Today: SSH Maritime LTD Senior Accountant
08/2014 - 07/2015: ANGELICOUSSIS GROUP Internal Auditor in Anangel Maritime Services Inc., Maran Tankers Management Inc., Maran Gas Maritime Inc.
06/2011 – 12/2013: LG Electronics Hellas SA Senior Accountant
01/2010 - 06/2011: L. KOLIAKIS (Accounting Office) Accountant
04/1999 - 12/2009: PIONEER TANKERS SHIPPING CORPORATION (Maritime Company), RETAS S.A. (Construction Company) Accountant
11/1998 - 04/1999: G. ANTONIOU TAX OFFICE Junior Accountant
05/1997 - 10/1998: AGF Insurance Company Insurance Broker
10/1996 - 04/1997: Agricultural Bank of Greece Junior Accountant responsible for Bank accounting issues

EDUCATION
1993 - 1996: School of Management & Economy, Accounting (University of West Attica)
1st Lyceum of Halandri
Holder of licensees Accountant A' class
Πολίτου Όλγα
Ηθοποιός
Υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος
Πολυχρόνη Ρούλα
Συνταξιούχος Καθηγήτρια Γαλλικών
Υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος
Πράσσος-Λιβάνης Μιχαήλ
Ναυαγοσώστης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Σαραιντάρης Ιωάννης
Οικονομολόγος-Σύμβουλος Επιχειρήσεων
Είναι πτυχιούχος ΑΣΟΕΕ (νυν ΟΠΑ) και κάτοχος ΜBA από το Kellogg Graduate School of Management του Northwestern University. Κατείχε ανώτατες θέσεις ευθύνης σε τράπεζες στην Ελλάδα και στη Γερμανία (Citibank και Εθνική), σε μεγάλες εισηγμένες εταιρείες (όμιλος ΕΛ. ΠΕ., ΟΠΑΠ και ΔΕΗ) και στον ΣΕΒ.
Σαφαρίκας Στέφανος
Μηχανολόγος Μηχανικός
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Σδράλλης Δημήτρης
Πολιτικός Μηχανικός
Ο Δημήτρης Σδράλλης είναι πολιτικός μηχανικός ΕΜΠ. Είναι μελετητής ιδιωτικών έργων και διατηρεί γραφειο στην Αθήνα με έδρα στο Χαλανδρι και στις Κυκλάδες, στη Μύκονο. Είναι ενεργειακός επιθεωρητής και πιστοποιημένος συνεργάτης της TUV Austria Hellas για την κατάταξη τουριστικών καταλυμάτων. Είναι πιστοποιημένος χειριστής ΣμηΕΑ από την ΥΠΑ. Ως επικεφαλής μιας έμπειρης ομάδας αρχιτεκτόνων και μηχανικών ασχολείται με την μελέτη αδειοδότηση αλλά και επίβλεψη οικιστικών και βιομηχανικών κτιρίων με κύριο όμως αντικείμενο τις εξοχικές τουριστικές και τουριστικές μονάδες στις Κυκλάδες.
Σουβατζής Δημήτρης
Επιχειρηματίας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Σπανογιάννης Χρήστος
Συνταξιούχος Αστυνομικός
Ο Χρήστος Σπανογιάννης ζει στο Χαλάνδρι με τη σύζυγό του και τα δύο του παιδιά. Είναι αστυνομικός εν αποστρατεία και έχει γνώσεις σε θέματα προστασίας και ασφάλειας. Έχει τιμητική διάκριση με έπαινο για τις υπηρεσίες που προσέφερε συμβάλλοντας στην επιτυχή και ασφαλή διεξαγωγή των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του 2004. Διετέλεσε πρόεδρος και μέλος των Δ.Σ. κατά καιρούς σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολείων του Χαλανδρίου με έπαινο για την ενεργό συμμετοχή του στο Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 3 ου ΕΠΑΛ Χαλανδρίου. Μέλος του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος. Έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια όπως ενδεικτικά: «Καινοτομία στην εκπαίδευση για ενεργούς πολίτες», «Τεχνολογίες αιχμής στην εκπαιδευτική πράξη», «Προετοιμάζοντας τον ψηφιακό πολίτη του μέλλοντος», «eLife», «Πρωτοβουλίες Πρωτοπόρων για την τεχνητή νοημοσύνη», «Πρόσβαση στην εκπαίδευση», «Συστήματα Ελέγχου περιβάλλοντος», κ.ά. Όμως όλα αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά στην αγάπη που έχει για το Χαλάνδρι και τους συμπολίτες του.
Σταφυλάς Γιώργος
Δημοσιογράφος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Στεφάνου Γεώργιος
Οικονομολόγος - Επιχειρηματίας
Γεννήθηκα το 1984 και μεγάλωσα στο Χαλάνδρι, όπου η οικογένεια μου είναι εγκατεστημένη από το 1963. Από το 1967 διατηρούμε στο κέντρο του Χαλανδρίου την οικογενειακή επιχείρηση «ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ». Είμαι απόφοιτος των Εκπαιδευτηρίων Ζηρίδη. Σπούδασα Οικονομική Επιστήμη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) και πραγματοποίησα τις Μεταπτυχιακές μου Σπουδές στον τομέα της Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής με κατεύθυνση την Χρηματοοικονομική & τις Επενδύσεις, επίσης, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Διετέλεσα 12 έτη σε επιχειρήσεις στη θέση του Χρηματοοικονομικού Συμβούλου, του Ασφαλιστικού Πράκτορα και του Συμβούλου Επενδύσεων. Το 2019 ίδρυσα την επιχείρηση «GS WEALTH», η οποία από το 2022 στεγάζεται στο Χαλάνδρι επί της οδού Λεωφόρου Κηφισίας 208. Η Εταιρεία δραστηριοποιείται στους τομείς των Ασφαλιστικών, Χρηματοοικονομικών και Επενδυτικών Υπηρεσιών με όραμα την κοινωνική ευημερία. Οι υπηρεσίες απευθύνονται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, που επιθυμούν να προστατέψουν και να αναπτύξουν τα περιουσιακά τους στοιχεία με τις κατάλληλες συμβουλές και λύσεις. Είμαι μέλος του Οικονομικού Επιμελητήριου Αθηνών (ΟΕΕ), του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών (ΕΕΑ), της Ένωσης Ιδιοκτητών Βορείων Προαστίων & Ανατολικής Αττικής (ΕΝΙΒΟΠΑ) και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ). Τέλος, τον ελεύθερο μου χρόνο τον αφιερώνω στην πεζοπορία, στο padel tennis, σε κοινωνικές δράσεις, στη συγγραφή δοκιμίων, καθώς και στην μελέτη συγγραμμάτων φιλοσοφίας, ψυχολογίας και αυτοβελτίωσης.
Σύρμης Γιώργος
Store Manager
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Τζέμου Ελένη
Ιδιωτική Υπάλληλος
Ονομάζομαι Ελένη Τζέμου. Έχω γεννηθεί και έχω μεγαλώσει στο Χαλάνδρι. Είμαι απόφοιτη του BCA college και δουλεύω σε φαρμακευτική εταιρία. Έχω την τύχη να είμαι μητέρα 2 παιδιών ηλικίας 23 και 21 ετών.
Τσάκος Χρήστος
Φοιτητής Κοινωνικών Επιστημών
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Τσεβάς Ιωάννης
Στέλεχος Επιχειρήσεων
Μαρούσι Αττικής στις 14/10/1988. Έχω αποφοιτήσει το 2011 από την ΑΣΟΕ και έχω κάνει μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία πωλήσεων. Επαγγελματικά δραστηριοποιούμαι από το 2007 έως σήμερα με πολλές και συνεχείς διακρίσεις στο Ασφαλιστικό χρηματοοικονομικό χώρο όπου και είμαι Ασφαλιστικός επενδυτικός σύμβουλος. Είμαι μέλος σε συλλόγους εθελοντών Ελλάδος και φιλοζωικούς συλλόγους. Επίσης ασχολούμαι με τον αθλητικό χώρο από το 2017 έως σήμερα σαν προπονητής τερματοφυλάκων και έως αθλητής υπήρξα έως το 2020.'Εχω περάσει από τις ομάδες τον Βριλησσίων και του Χαλανδρίου.
Τσίλαγα Ευαγγελία-Μαρίνα (Λίνα)
Ομ. Καθηγήτρια ΠΑΔΑ - Εικαστικός
Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Τμήμα Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού. Διδάσκει Τέχνη άνω των 40 ετών. Έχει διακριθεί και βραβευθεί διεθνώς από τους: I.A.G (M. Carlo), Fam Net-Work, Unesco, Περιφέρεια Κορυτσάς, Δήμο Κορυτσάς, Αλβανία, St. Petersburg State University, Ρωσία, Μουσείο Ερμιτάζ, Αγία Πετρούπολη, Ι. Μητρόπολη Δημητριάδος, Δήμους Αθηναίων, Παπάγου Χολαργού κ.ά. Στο Πανεπιστήμιο επί σειρά ετών Πρόεδρος του Τμήματος ΣΑΕΤ (2014-2019), Διευθύντρια Τομέα, μέλος Σ.Ε. του Π.Μ.Σ., «Συντήρηση Πολιτιστικής Κληρονομιάς», ιδρυτικό μέλος και μέλος Ερευνητικών Εργαστηρίων. Υπηρέτησε και στο Υπουργείο Πολιτισμού στη Συντήρηση Ψηφιδωτού. Έχει δημοσιογραφική ιδιότητα, ως διαπιστευμένη ανταποκρίτρια ξένου τύπου στην Ελλάδα, σε θέματα πολιτισμού ΙΑΒ (M.CARLO). Έχει πραγματοποιήσει 23 ατομικές εκθέσεις και 80 ομαδικές, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει συμμετάσχει σε Ερευνητικά και Αναπτυξιακά Προγράμματα (ΥΔΑΣ, ΥΠΕΞ), ως κύρια ερευνήτρια-συντονίστρια και ως μέλος της κύριας ερευνητικής ομάδας. Έχει συγγράψει 6 αυτοτελή βιβλία, κάποια εκ των οποίων, έχουν ενταχθεί στον «Εύδοξο», ως Πανεπιστημιακά Συγγράμματα. Υπό έκδοση: «Κωνσταντίνος Λίβας», (Χαλανδραίος) Αρχιτέκτων – Ναοδόμος & η Βυζαντινή Αρχιτεκτονική στον Ελλαδικό χώρο μέσα από τα έργα του. Έχει συμμετάσχει με ανακοινώσεις και ως μέλος επιστημονικών Επιτροπών σε Διεθνή Συνέδρια και με παρεμβάσεις, σε διεθνή φόρα, στο πλαίσιο της κοινωνίας των εθνών. Για το έργο της, έχουν γίνει πολλές σημαντικές αναφορές, σε λεξικά, στον ελληνικό και ξένο τύπο, καθώς και παρουσιάσεις σε ράδιο-τηλεοπτικές εκπομπές. Μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος, Ε.Ε.Τ.Ε., του Ο.Σ.Δ.Ε.Ε.Τ.Ε., του Ο.Σ.Δ.Ε.Λ., Ελληνικών και Διεθνών Οργανισμών όπως G.A.A.E.C., ιδρυτικό μέλος και μέλος του Δ.Σ. του H.E.C. Foundation (Αlbania), της Ελληνικής Ανθρωπιστικής Εταιρείας, μέλος του Soroptimist International, Όμιλος Ψυχικού, της Ελληνοκινεζικής Ένωσης κ.ά. Έργα της, βρίσκονται σε Πανεπιστήμια (Ευρώπη, Κίνα, Ρωσία, Αίγυπτο), στην Αμερική, σε Δημοτικές Πινακοθήκες- Μουσεία, σε Ελληνικά & Διεθνή Πολιτιστικά Ιδρύματα κύρους, σε Δημόσιες - ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα & διεθνώς. Ψηφιδωτά της έργα κοσμούν Ι.Ναούς και Μοναστήρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει αξιόλογη κοινωνική προσφορά, δωρεές έργων σε Πινακοθήκες, Πανεπιστήμια, συμμετοχή σε διακρατικές δράσεις (ΥΔΑΣ, ΥΠΕΞ), αδελφοποιήσεις Δήμων, σύνταξη φακέλου για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης και σε συνεργασίες Πανεπιστημίων, επιστημονικών και άλλων φορέων σε θέματα πολιτισμού και αναπτυξιακών προγραμμάτων καθώς και σε ακτιβισμό.
Χατζηδημητρίου Γεώργιος
Ακτινοφυσικός
Γεννήθηκα το 1968 και μεγάλωσα στην Αθήνα. Στο Χαλάνδρι κατοικώ από το 2005, μετά τον γάμο του με τη διδάκτορα μουσικής θεωρίας Μαρία Σουρτζή, το γένος Τούντα. Μαζί της έχω αποκτήσει τρία παιδιά, ηλικίας σήμερα 17, 14 και 10 ετών. Είμαι φυσικός - ακτινοφυσικός, εμπειρογνώμονας ιατρικής φυσικής και ακτινοπροστασίας. Από το 1997 εργάζομαι σε δημόσια νοσοκομεία, έχω διατελέσει προϊστάμενος Τμήματος και Διεύθυνσης, ενώ από το 2018 είμαι προϊστάμενος του Τμήματος Ιατρικής Φυσικής του 401 ΓΣΝΑ. Επίσης είμαι εξωτερικός αξιολογητής εργαστηρίων για το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης και εξωτερικός συνεργάτης της εταιρείας συμπληρωμάτων διατροφής και δικτυακού μάρκετινγκ DXN. Ενεργό μέλος των Ακτινοφυσικών Δημόσιου Τομέα, της Επιτροπής Ελληνισμού, της δημοτικής παράταξης «Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023», του Συλλόγου Επιστημόνων Χαλανδρίου «ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ», ενώ έχω μακρά εθελοντική προσφορά σε χριστιανικές μαθητικές ομάδες και κατασκηνώσεις.
Χατζησπύρου Δημήτρης
Ιδιωτικός Υπάλληλος
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαλάνδρι,με καταγωγή απο το Βαθύ της Σάμου. Τελειόφοιτος στην Ιατρική Σχολή της Ρώμη. Εκπαίδευση στην Γεωργική Σχολή Αναβρύτων στην κηπουρική και κηποτεχνία. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.
Χριστάκη Σοφία
Ιατρός Παθολόγος
Η ιατρός Χριστάκη Σοφία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμάτα. Το 1991 εισήχθη στην ιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από όπου και αποφοίτησε. Ξεκίνησε την ειδίκευση της στην Παθολογία στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Καλαμάτας. Το 2002 μετέβη στην Μ. Βρετανία και εκπαιδεύτηκε σε νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Αγγλίας (NHS Hospitals). To 2004 επέστρεψε στην Ελλάδα και συνέχισε την εκπαίδευση στη λήψη ειδικότητας στην Πανεπιστημιακή Κλινική της Παθολογικής Φυσιολογίας στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών. Στην ίδια κλινική ξεκίνησε και την Διδακτορική της διατριβή η οποία τελεί υπό εκπόνηση. Παράλληλα διαθέτει συγγραφικό έργο σε επιστημονικά περιοδικά και ιατρικά συνέδρια. Έχει διδάξει στην σχολή νοσοκόμων του Νοσοκομείου Καλαμάτας, στο Επαγγελματικό Λύκειο Καλαμάτας και σε μεταπτυχιακά προγράμματα του τμήματος Διαιτολογίας του Χαροκοποίου Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2009 εργάζεται ως επιμελήτρια παθολόγος στην Ευρωκλινική Αθηνών, στο τμήμα Παθολογίας και κλινικής ανοσολογίας. Συμμετέχει ενεργά ως ερευνήτρια σε κλινικές μελέτες του ιδίου κέντρου. Είναι εξωτερικός συνεργάτης-σύμβουλος Παθολόγος στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας - Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο- στην Καλλιθέα. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, του Γενικού Ιατρικού Συμβουλίου της Μεγάλης Βρετανίας (General Medical Council UK) , της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη μελέτη του Διαβήτη ( European Association for the Study of Diabetes) , και αναπληρωματικό μέλος της Επιτροπής Αξιολόγησης Αιτημάτων Πρώιμης Πρόσβασης σε φάρμακα Ανθρώπινης Χρήσης του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ).Έχει διατελέσει γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου και εν συνεχεία εκπρόσωπος στην Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Χαλανδρίου Η κα Χριστάκη διαμένει στο Χαλάνδρι από το 2009 και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο. Είναι παντρεμένη με το Χειρουργό Δημήτριο Γιάλβαλη και μητέρα τριών παιδιών.

Μια πρωτοβουλία ενεργών πολιτών του Χαλανδρίου, που αγωνιζόμαστε καθημερινά, μέσα στην πραγματική κοινωνία και οικονομία.

Τηλέφωνο: 694 8500 094
Email : chalandri2023@gmail.com

Copyright © Chalandri Orizontas 2023. All Rights Reserved.