Ιδρυτική Διακήρυξη

Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Είμαστε μία δυναμική ομάδα καταξιωμένων, μάχιμων πολιτών του Χαλανδρίου, που αγωνιζόμαστε καθημερινά, μέσα στην πραγματική κοινωνία και οικονομία.

Μοιραζόμαστε την κοινή αγωνία για το μέλλον της πόλης όπου γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά. Εδώ όπου ζουν οι οικογένειες μας, οι φίλοι μας και οι συνδημότες μας.

Διεκδικούμε την υψηλή ποιότητα ζωής που αξίζει στους κατοίκους τού Χαλανδρίου και ζητάμε επιτακτικά τη βιώσιμη, δυναμική ανάπτυξη που χρειάζονται οι πολίτες του.
Οραματιζόμαστε μια πόλη πρωτοπόρα, με ανθρωποκεντρική αντίληψη και ρεαλιστική προσέγγιση. Με έναν κοινό Ορίζοντα που θα ενώνει τους ανθρώπους, τους πολίτες, τους επισκέπτες, τους εργαζόμενους και τους φίλους του Χαλανδρίου. Τον Ορίζοντα που θα οδηγεί σε ένα συνολικό σχέδιο παρεμβάσεων, ενώνοντας αρμονικά το ιστορικό κέντρο της πόλης με τις περιφερειακές συνοικίες και την υπέροχη Ρεματιά.

Για εμάς δημιουργικό έργο δεν αποτελεί η αυτονόητη ρύθμιση της καθημερινότητας, αλλά η καθημερινή ανάδειξη ενός αναβαθμισμένου δήμου, κορυφαίας ποιότητας ζωής και βιώσιμης ανάπτυξης. Το πλαίσιο δράσης μας θα περιέχει σύνθεση απόψεων με πρακτική τεχνογνωσία, αποτελεσματικότητα, ρεαλισμό και δημοκρατική διαβούλευση. Θα αποτελεί ουσιαστικά ένα σχέδιο με εποικοδομητικές πρωτοβουλίες και υλοποιήσιμες πράξεις.

Αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία ώστε να διαμορφώσουμε μια συνολική πρόταση αποτελεσματικών παρεμβάσεων και προσεκτικά σχεδιασμένων συλλογικών δράσεων που θα ζωντανέψει την σπουδαία πόλη μας και θα δώσει μια νέα πνοή και μια αισιόδοξη δυναμική, στο δικό μας Χαλάνδρι.

Θέλουμε την ενεργό συμμετοχή σας, ώστε να μοιραστούμε ιδέες, απόψεις, κοινές αξίες και να συνθέσουμε προτάσεις. Για έναν ανανεωμένο, αισιόδοξο και δυναμικό Ορίζοντα για το Χαλάνδρι του 2023. Τον δήμο μας, την πόλη των προγόνων μας, αλλά, πάνω από όλα, των παιδιών μας.

Αδιαμφισβήτητα, όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να πετύχουμε την κορυφαία ποιότητα της ζωής στο Χαλάνδρι ως το 2023. Γι’ αυτό ζητάμε τη συμμετοχή σας και την εντολή σας στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, στην γιορτή της Δημοκρατίας τον Μάιο του 2019.

Για να ζωντανέψουμε όμορφα και δυναμικά το Χαλάνδρι μας.

Το αξίζουμε όλοι και όλες.

Το αξίζει το Χαλάνδρι, η σπουδαία πόλη μας!

Μπορούμε πολύ καλύτερα.

Ευχαριστούμε θερμά,

Μάνος Κρανίδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου
Επικεφαλής ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ 2023
Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, MSc

Ημερομηνίες Ορόσημο

Απρίλιος 2019

Ίδρυση της Πρωτοβουλίας Κίνησης Πολιτών

Μια πρωτοβουλία ενεργών πολιτών του Χαλανδρίου, που αγωνιζόμαστε καθημερινά, μέσα στην πραγματική κοινωνία και οικονομία.

Μάϊος 2019

Δημοτικές Εκλογές 2019

3.668 ενεργoί πολίτες (12% επί του συνόλου) μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους.

Μια πρωτοβουλία ενεργών πολιτών του Χαλανδρίου, που αγωνιζόμαστε καθημερινά, μέσα στην πραγματική κοινωνία και οικονομία.

Τηλέφωνο: 694 8500 094
Email : chalandri2023@gmail.com

Copyright © Chalandri Orizontas 2023. All Rights Reserved.